Today.ua

Стала відома ймовірна причина смерті хлопчика, якого знайшли у валізі

Причиною смерті трирічного хлопчика, чиє тіло 29 червня на околиці Чернівців знайшли у валізі, міг стати напад астми. Це припускає начальник місцевого обласного бюро судмедекспертизи Віктор Бачинський.

Згідно з результатами експертизи, дитина хворіла на астму.

"Ескпертиза показала, що хлопчик хворів на бронхіальну астму. Легені були як у дорослої нездорової дитини", - сказав Бачинський.

Тому, можливо, причиною смерті могло стати ненадання допомоги при приступі астми, заявив він, додавши, що слідів насильницької смерті на тілі дитини виявлено не було.

Нагадаємо, що правоохоронці встановлюють місцезнаходження матері хлопчика, Пілявської Анни Олександрівни, 1997 р.н., уродженки Хмельницької області. Її прикмети: зріст 160-170 см, середньої статури, волосся темне, хвилясте з червонуватим відтінком, стрижка як під каре, очі темно-зелені, нарощені довгі вії. На лівій руці ближче до зап’ястя татуювання у вигляді корони, на передпліччі татуювання із зображенням “ловця снів” з головами двох вовків.

Нагадаємо також, що в місті Дніпро у валізі знайшли 19-річну Дарину Білоус. З одягу на дівчині були лише джинси та ліфчик. На шиї – ланцюжок, а на пальці лівої руки – кільце з написом “Врятуй і збережи”. Видимих слідів насильницької смерті на тілі не виявили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ