Today.ua

Справжній монстр, який отруює життя: найжахливіша свекруха за знаком Зодіаку

Відносини зі свекрухою іноді нагадують справжнє поле бою, де невістка ніяк не може поділити зі своєю новоспеченою матір'ю одну територію або найчастіше сина, який є предметом обожнювання обох. Звичайно, заміж виходять не за свекруху, але відомий астролог назвала найжахливіших матерів нареченого, які можуть зіпсувати молодій сім'ї безхмарне майбутнє. Принаймні, як кажуть, попереджений - значить озброєний.

За словами астролога, зірки нагороджують деяких представників знаків Зодіаку-жінок неймовірною любов'ю до сина, тому вони не здатні сприймати інших дівчат поруч з ним. Є три найбільш небезпечних свекрух по знаку Зодіаку, які не зможуть ужитися з невісткою навіть на різних територіях.

Найжахливіша свекруха за знаком Зодіаку - це Рак. Ця жінка буде дуже часто навідуватися до вас в будинок з ревізією і перевіряти, чи добре нагодований син і ідеальна чистота в будинку. Якщо не візит додому, так телефонні дзвінки можуть бути досить частими, адже треба дізнатися, чи тепло одягнулась мамина дитина. До всього цього Раки дуже емоційні, а тому образи пам'ятають довго.

Дуже владні свекрухи - жінки-Овни. Вони контролюють практично кожен рух невістки. Адже тільки мати сина може знати, як йому по-справжньому догодити. Також з Овнами протипоказано сперечатися, тому що вони почнуть влазити в шлюб молодих і поступово його руйнувати, навіть того не помічаючи. Також свекрухи-Овни отруюють життя своїм синам, не відпускаючи їх від себе.

У цьому списку і дуже педантичні Діви, у яких все розібрано і продумано практично до дрібниць. Всі свої рекомендації така свекруха буде давати якраз новоспеченим молодим, адже їх потрібно навчити правильно жити. Іноді ці поради можуть навіть доходити до абсурду. Якщо ж її допомога не буде оцінена, то свекруха-Діва навіть може обмовити невістку перед сином.

Також за словами астрологів є троє представників знаків Зодіаку, яким наступний рік загрожує проблемами на роботі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ