Today.ua

Вбивство Гандзюк: суд відпустив Павловського під домашній арешт

У четвер, 2 травня, стало відомо, що фігуранта справи про вбивство Катерини Гандзюк випустили із СІЗО. Колишній помічник народного депутата Ігор Павловський буде перебувати під домашнім арештом.

Про це повідомив адвокат Масі Найєм на сторінці у "Фейсбуці".

"Таке рішення ухвалив суддя, задовольнивши клопотання прокуратури. Тепер він (Павловський. - Авт.) не утримується в СІЗО. У нього домашній арешт з обов'язком носити браслет", - уточнив адвокат Найєм.

За його словами, ймовірно, справу намагаються "поховати".

Нагадаємо, 24 квітня 2019 року суддя Шевченківського районного суду Києва прийняла рішення відхилити прохання про нічний домашній арешт для підслідного. Правда, 30 квітня у Павловського закінчився термін запобіжного заходу, і він вийшов на свободу.

Також відомо, що голові Херсонської облради Владиславу Мангеру, якого підозрюють в організації вбивства Катерини Гандзюк, органом попереднього розслідування змінили підозру на ч. 3 ст. 27 і ч. 2 ст. 27, ч. 2 ст. 121 КК України як організатору злочину, вчиненого за попередньою змовою групою осіб.

Раніше Today.ua писав, що радника мера Херсона Катерину Гандзюк 31 липня 2018 року облили кислотою. 4 листопада 2018 року постраждала померла у лікарні. Справу про напад було перекваліфіковано у справу про вбивство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ