Today.ua

Споживач, доведений до відчаю рахунками за світло, відлупцював працівниць обленерго

У п'ятницю, 5 квітня, споживач скоїв напад на співробітницю центру обслуговування споживачів ПАТ "Запоріжжяобленерго" та її колегу із ТОВ "Запоріжжяелектропостачання" на їх робочому місці. Про це повідомляє прес-служба постачальника.

Зазначається, що інцидент стався у другій половині дня, коли до приміщення Правобережного центру обслуговування споживачів увірвався один із абонентів енергокомпанії, який перебував у "неадекватному емоційному стані" та голосно кричав й нецензурно висловлювався.

Спочатку чоловік накинувся на співробітницю ТОВ “Запоріжжяелектропостачання", вдарив її в обличчя та розбив жінці окуляри, потім завдав удару у живіт працівниці ПАТ “Запоріжжяобленерго”, які проводили прийом споживачів.

Після цього нападник втік.

З'ясувалося, що чоловік був невдоволений виставленою йому до сплати за попередній місяць сумою у рахунку за електроенергію.

Поліція, яка прибула за викликом на місце події, встановила особу нападника.

За нанесення співробітницям енергокомпаній тілесних ушкоджень йому загрожує кримінальна відповідальність.

Зазначимо, у свою чергу, в соціальних мережах поширюються попередження про "маніпуляції" з боку ПАТ "Запоріжжяобленерго". Споживачам приходять квитанції, де вказана заборгованість за електроенергію, якої насправді не існує. Причому цифри "боргу" коливаються від кількох гривень до кількох тисяч. Але усім споживачам-"боржникам" погрожують "відрізати світло".

Нагадаємо, НАБУ проводить офіційне розслідування про розкрадання коштів “Запоріжжяобленерго”, у рамках якого вже повідомлено про підозру бізнесмену Дмитру Крючкову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ