Today.ua

Спокуса на пляжі: Тіна Кароль шокувала новим образом

Українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно поділилася рідкісним фото зі своїм 10-річним сином Веніаміном, постала перед фанатами в новому образі. На своїй сторінці в Instagram виконавиця опублікувала знімок, на якому вона позує в коротких шортах і топі на фоні піщаного пляжу. Зірка пробіглася по пляжу, демонструючи вражаючий "вид ззаду".

Шанувальники засипали виконавицю компліментами і зазначили, що в захваті від нової ніжної фотосесії артистки. Вони порівняли свого кумира з птицею, яка вільно літає над землею.

"Боже, Тіна, мене вбиває ця фотосесія", "У мене від фотографії сльози пішли. На скільки ж вона душевна", "Мені здається, у мене з'явилася ще одна улюблена фотосесія", "Фото називається: 'я увірвусь в твоє життя як птах'", "Нарешті-то Тіна відпочиває!", - написали коментатори.

Раніше Тіна Кароль засвітилася у відвертій фотосесії, позуючи в чорній сукні-сітці з досить відвертим декольте і без білизни. Артистка злегка оголила стегна, при цьому виглядаючи на фото дуже вишукано і сексуально.

Today.ua повідомляв, що 10 липня Тіна Кароль виступить на безкоштовному відкритому шоу "З Днем народження, Україно!". Святковий концерт до Дня незалежності за участю українських зірок відбудеться на вертолітному майданчику КВЦ «Парковий» у столиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ