Today.ua

Співачка Лоліта не може оформити пенсію: названо причину

Російська співачка Лоліта Мілявська заявила, що не може оформити пенсію в Росії через те, що їй не зараховують стаж роботи в Україні. Співачці не вистачає 3 місяців стажу, аби їй призначили мінімальну пенсію у розмірі 8846 рублів. Наразі держава не може сплачувати їй більше 6000 рублів на місяць.

"З листопада мені не можуть підрахувати розмір пенсії. Вона не буде більшою за шість тисяч рублів. Річ у тім, що я не можу довести всі 35 років трудового стажу, тому що частину цього часу працювала в Україні, а там, звісно, мій стаж ніхто підтверджувати не стане. А якби я була бабусею, котра живе на цю пенсію, відкладаючи на хліб і валідол?!", - заявила Лоліта.

При цьому, 55-річна Лоліта заявила, що продовжить виступати на сцені попри періодичні нездужання, які лікує засобами народної медицини.

Також співачка пожартувала, що з першої отриманої пенсії проїдеться з подругою на тролейбусі.

Нагадаємо, Лоліта Мілявська народилася в Мукачеві Закарпатської області. У 18 років вона вступила до університету в Тамбові, після його закінчення повернулася в Україну і декілька років працювала в Одесі. З 24 років артистка живе в Москві. Дочка співачки Єва весь цей час жила в Києві з мамою співачки. Восени 2018 року вона переїхала навчатися до Польщі. У квітні 2017 року Лоліті заборонили в'їзд в Україну на три роки через концерт у Керчі.

Today.ua повідомляв, що в одному із інтерв'ю Лоліта Мілявська заявила, що вважає Крим частиною України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ