Today.ua

“Спадок Парубія“: Разумков розповів, як буде виглядати його майбутній кабінет

Глава президентської партії "Слуга народу" Дмитро Разумков, який незабаром прийме присягу народного депутата і стане новим спікером Верховної Ради, вже бачив свій кабінет в стінах парламенту та цілком задоволений тим, як там усе влаштовано. Про це він розповів в інтерв'ю "НВ".

Разумков зазначив, що зустрічався з Андрієм Парубієм, який передавав йому справи. В якості спадщини екс-спікер залишив своєму наступнику на стінах кабінету портрети українських гетьманів і князів, щоб вони стежили за ним. З одного боку висять портрети Святослава Хороброго, Володимира Великого, Ярослава Мудрого, Данила Галицького, з іншого – гетьмани Богдан Хмельницький та Іван Мазепа.

Дмитро Разумков пообіцяв, що портрети залишить, так як не має нічого проти історії.

Кабінет голови парламенту складається з трьох кімнат. Перша кімната – це власне робочий кабінет спікера з довгим столом для нарад. Друга кімната – кімната відпочинку, з виходом на балкон. У ній – тільки журнальний столик, зручні крісла, диван. У третій кімнаті розміщена їдальня на шість персон з холодильником, мікрохвильовою піччю і маленькою винною шафою.

Дмитро Разумков заявив, що ремонт у своєму робочому кабінеті робити не буде. Поки що залишить все, як є.

В інтерв'ю лідер "Слуги народу" також розповів про те, що переписав весь свій бізнес на дружину Юлію Чайку, яка є одним з партнерів в їх спільному консалтинговому бізнесі. Йдеться про спільний бізнес-проект — консалтингову компанію Ukrainian Consulting Group. Крім того, Разумков вийшов з числа учасників ТОВ "Інтерінвест XXI століття".

Також Today.ua повідомляв, що Дмитро Разумков назвав зарплату спікера та інших членів парламенту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ