Today.ua

Сонячне затемнення у червні може викликати проблеми: що радять робити астрологи

На 2020 рік випало шість затемнень, два з яких припадає на червень. 5 червня українці могли відчути місячне затемнення, а вже 21 числа очікується кільцеве сонячне затемнення, причому одне з найбільш несприятливих в році.

Місяць і Сонце в цей день будуть перебувати в сузір'ї Рака, а значить найбільш уразливими сферами життя стануть любов, сім'я та дружба. Постарайтеся в цей період не зіпсувати стосунки зі своїми близькими, адже будь-які сварки можуть мати наслідки. Навпаки, в цей період потрібно максимально бути на позитиві.

За словами астрологів, 21 червня, в день затемнення, можуть відбуватися руйнівні події, засновані на брехні і плітках. Саме тому намагайтеся остерігатися неприємностей у спілкуванні з незнайомими або малознайомими людьми. Реакція на критику у цей день може бути несподіваною. Людина зможе на вас образитися без причини, а вам від цього буде неприємно на душі.

Затемнення в Раку означає, що необхідно стежити за порядком у будинку. Не створюйте хаос навколо себе, адже це вплине на ваше життя. Намагайтеся в день сонячного затемнення менше ходити в людних місцях. Концентрація енергії в ці дні колосальна, особливо негативної. Тому не треба, щоб негативний емоційний стан інших людей впливав на ваш власний. Стежте за здоров'ям, будьте обережними на дорогах, особливо якщо ви за кермом.

Відчувати вплив затемнення багато людей будуть аж до початку липня. У цей період можуть загостритися хронічні захворювання і психічний стан здоров'я. Очікується масовий сплеск невдоволення. Тому намагайтеся всіляко захистити себе від цього, так як весь негатив в цей період множиться і не можна, щоб це зруйнувало ваше життя.

Раніше повідомлялося, якою буде погода в Україні на початку тижня після Трійці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ