Today.ua

Солістка гурту KAZKA оголилася у ванній

Солістка українського гурту KAZKA Олександра Зарицька опублікувала в Instagram фото, на якому виглядає максимально природно. На знімку дівчина позує у ванній без макіяжу, з рушником на голові. У підписі до фотографії артистка повідомила, що раніше вже викладала в Instagram-Stories знімки без косметики і отримала багато позитивних відгуків від підписників. Вона подякувала всім своїм прихильникам за чесність і здатність бачити справжню красу.

“Коли декілька днів тому я запостила у сторіз фото без мейку, я і подумати не могла, що мене підтримають стільки дівчат! Я дякую кожній із вас. За чесність, за красу, за бажання показати себе такими, якими ви є. А ви – прекрасні, чарівні, справжні. Люблю!“ – написала Олександра Зарицька.

Шанувальники співачки залишили під фото в коментарях багато компліментів артистці, а також почали активну дискусію про природну красу.

"Варто любити себе такими, якими ви є. Природна краса — це чудово!", "Ви в будь-якому вигляді дуже красива!", "Потрібно бути природною, щоб люди звикали і бачили дівчину такою яка вона є, а потім як намарафетиться, і всі побачать, що з макіяжем ти ще гарніша))))", "Супер! Красивіше, ніж з мейком", - написали фоловери.

На плечах у солістки KAZKA можна побачити велике татуювання. І це не єдине тату у Олександри. Під час новорічних свят вона відпочивала на Шрі-Ланці, звідки опублікувала фото з татуюванням на стегні.

Як відомо, 14 листопада в столичному Палаці Спорту відбудеться великий сольний концерт KAZKA на підтримку нового музичного альбому групи NIRVANA. Прем'єра альбому запланована на 6 вересня.

Today.ua повідомляв, що KAZKA презентувала два ремікси на свою найпопулярнішу пісню «Плакала», записані спільно з одним з найвідоміших світових діджеїв R3hab (Фаділь Ель Ґуль).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ