Today.ua

Солістка гурту KAZKA несподівано змінила імідж

Солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька порадувала підписників в Instagram фото в несподіваному для себе образі. Дівчина позує в шовковому костюмі "піжамного" фасону кольору марсала, з вуаллю на голові та зі стразами на обличчі. Судячи з підпису до фото, в такому вигляді співачка виступала на "Вечорі прем'єр з Катериною Осадчою". Вона зізналася, що виконувала на концерті пісню в дуеті з українським співаком Євгеном Хмарою.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Вчора на вечері прем'єр Каті Осадчої заспівали в колаборації з дууууууже крутимо артистом ? Здогадаєтесь? ? Підказка: у нього небесне прізвище! ? Фото: @d1ff

Публікація від KAZKA (@kazka.band)

Підписники співачки залишили своїй улюблениці під фото в коментарях багато компліментів, порівнявши її образ з образом "гейші"

"Вам дуже личить усмішка", "Розкішна українська дівчина", "Милаха", "Шикарна", "Посміхайтеся частіше", - написали коментатори.

Раніше Саша Зарицька позувала у ванній без макіяжу, з рушником на голові. Дівчина показала свою природну красу, чим дуже порадувала своїх шанувальників. Вони відзначили, що без косметики дівчина виглядає набагато милішою.

Як відомо, 14 листопада в столичному Палаці Спорту відбудеться великий сольний концерт KAZKA в підтримку нового музичного альбому гурту NIRVANA. Прем'єра альбому запланована на 6 вересня.

Today.ua повідомляв, що KAZKA презентувала два ремікси на свою найпопулярнішу пісню "Плакала", записані спільно з одним з найвідоміших світових діджеїв R3hab (Фаділь Ель Ґуль).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ