Today.ua

Солістка гурту Freedom Jazz народила другу дитину

Солістка українського гурту Freedom Jazz, який зайняв друге місце у нацвідборі на "Євробачення-2019", 2 квітня народила другу дитину. Про це повідомляється на офіційній сторінці колективу у Facebook.

На національному відборі Анастасія Малега виступала, перебуваючи на 8 місяці вагітності. Колеги співачки "охрестили" малюка Купідончиком, бо саме так називалася конкурсна пісня Freedom Jazz на нацвідборі. Учасниці колективу говорили, що якби перемогли, то могли б виступити на "Євробаченні" з дитиною на руках, віддавши їй роль Купідончика з крильцями.

"Найщиріші вітання! Малечі здоров'я і счастя, легкої долі і мирного неба", "Нехай вам щастить і збуваються мрії", " Синулі гарної долі", "Вітаю! Здоров'я мамі та малюку", - написали у коментарях підписники.

Анастасія не вперше виступала вагітною на сцені. У 2014 році вона співала на великому сольному концерті на дев'ятому місяці вагітності, всього за тиждень до пологів.

Після відмови співачки MARUV представляти Україну на "Євробаченні" в Тель-Авіві, гурт Freedom Jazz, який зайняв друге місце на національному відборі, також відмовився брати учать у конкурсі. Cпівачки вирішили, що їм краще не їхати на пісенний конкурс до Ізраїлю, а готуватися до концертів. Проте, вони не виключають, что спробують свої сили на наступних нацвідборах.

https://youtu.be/OlwieUagb-4

Today.ua повідомляв, що перемогу на цьогорічному "Євробаченні" букмекери прогнозують представнику Нідерландів – Дункану Лоуренсу з піснею Arcade. Друге місце, за попередніми прогнозами, займе росіянин Сергій Лазарєв, а третє – Лука Ханні зі Швейцарії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ