Today.ua

Соковиті курячі відбивні з хрусткою скоринкою: як приготувати смачну паніровку з трьох інгредієнтів

Відбивні - найпопулярніша м'ясна страва, яку готують переважно зі свинини чи курячого філе. Найсмачніші відбивні виходять у клярі. Готується кляр, як правило, з яєць та борошна, але можна зробити і більш пікантну паніровку. Записуйте рецепт, і порадуйте своїх близьких на обід або вечерю хрусткими курячими відбивними.

Курячі відбивні в хрумкій паніровці

Інгредієнти:

Філе поріжте на частини. Відбийте м'ясо під плівкою, як завжди на відбивні.

Яйця збийте виделкою до однорідності та додайте часник.

Окремо змішайте борошно із щіпкою солі, перцем та паприкою.

Потім в окремій тарілці змішайте панірувальні сухарі, зелень та пармезан. Це і буде наша паніровка.

Починаємо смажити відбивні. Філе спочатку обваляйте у борошні, потім – у яйцях, а наостанок – у сухарях.

Викладіть відбивні на розігріту сковороду. Смажимо на середньому вогні до готовності з обох боків.

Смачного!

Раніше повідомлялося, який інгредієнт потрібно додати у фарш, щоб котлети вийшли пишними та соковитими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ