Відбивні - найпопулярніша м'ясна страва, яку готують переважно зі свинини чи курячого філе. Найсмачніші відбивні виходять у клярі. Готується кляр, як правило, з яєць та борошна, але можна зробити і більш пікантну паніровку. Записуйте рецепт, і порадуйте своїх близьких на обід або вечерю хрусткими курячими відбивними.
Курячі відбивні в хрумкій паніровці
Інгредієнти:
- філе куряче - 2 шт;
- яйця – 3 шт;
- борошно - 100 г;
- пармезан - 100 г;
- часник – 4 зубчики;
- розмарин - 1 гілочка;
- сіль, перець, копчена паприка;
- зелень;
- панірувальні сухарі.
Філе поріжте на частини. Відбийте м'ясо під плівкою, як завжди на відбивні.
Яйця збийте виделкою до однорідності та додайте часник.
Окремо змішайте борошно із щіпкою солі, перцем та паприкою.
Потім в окремій тарілці змішайте панірувальні сухарі, зелень та пармезан. Це і буде наша паніровка.
Починаємо смажити відбивні. Філе спочатку обваляйте у борошні, потім – у яйцях, а наостанок – у сухарях.
Викладіть відбивні на розігріту сковороду. Смажимо на середньому вогні до готовності з обох боків.
Смачного!
Раніше повідомлялося, який інгредієнт потрібно додати у фарш, щоб котлети вийшли пишними та соковитими.