Today.ua

Смертельна ДТП з двома вантажними мікроавтобусами та маршруткою заблокувала рух під Одесою

У вівторок вранці, 2 квітня, на трасі Одеса-Рені біля с. Удобне Білгород-Дністровського району сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинув чоловік. Про це повідомляє місцевий відділ комунікацій поліції.

Попередньо встановлено, що у напрямку Одеси рухалися вантажний "Форд Транзит" та маршрутне таксі сполученням "Білгород-Дністровський-Одеса" з пасажирами. У зустрічному напрямку рухався вантажний автомобіль "Мерседес Спринтер", водій якого, не впоравшись з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з "Фордом".

Водій останнього загинув на місці, а водія Мерседеса із тілесними ушкодженням госпіталізовано до медичного закладу.

Маршрутне таксі отримало механічні ушкодження. Пасажири маршрутки по медичну допомогу не зверталися.

Повідомляється, що наразі через вказану аварію на ділянці дороги Одеса-Рені в районі с. Удобне проїзд транспорту ускладнений.

Слідчі поліції вирішують питання про внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 29 березня у Дніпровському районі столиці, на проїжджій частині Північного мосту сталася ДТП зі смертельними наслідками.

Нагадаємо також, в Києві на проспекті Лобановського водій позашляховика BMW X6, виїхавши на зустрічну смугу, влаштував масштабне ДТП і втік з місця події. У результаті аварії розбиті шість автомобілів: Lada Kalina, Chevrolet Lacetti, BMW X6, Mitsubishi Lancer, Renault Logan і Daewoo Nexia.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ