Today.ua

Смертельна ДТП на Вінниччині: дорослі члени сім'ї загинули, діти – в реанімації

В Липовецькому районі на Вінниччині аварія забрала життя двох дорослих людей. Ще двоє, діти 8 і 5 років, отримали важки травми. Усі четверо – члени однієї родини.

Біда спіткала їх на трасі Турбів-Вінниця, біля повороту на село Козинці.  На дорозі зіткнулися три автомобілі: Audi Q-7, Volkswagen Passat  та Opel. Відеокамера з автівки Opel, яка зазнала найменших ушкоджень, зафіксувала момент зіткнення.

На відео видно Volkswagen Passat, що рухається попереду та наближається до повороту. Зненацька з-за повороту з'являється на шаленій швидкості Audi Q-7 та, вилетівши на зустрічну смугу, з розгону врізається в Volkswagen. Після зіткнення ту ж Audi, вже зовсім некеровану, несе далі дорогою, і вона підбиває Opel. Далі камера з "Опеля" вже знімає картинку з горизонтального положення, а в машині чути жіночі крики і стривожений чоловічий голос:

"Живі?! Всьо?!"

На щастя для водія "Опеля" і тих, хто їхав з ним, усе обійшлося. Їм дістався вже залишковий удар. А найбільший удар прийняв на себе Volkswagen. 61-річний водій "Фольксвагена" та його 53-річна дружина загинули на місці. Їхні двоє онуків, 8-річний хлопчик і 5-річна дівчинка, одержали важкі травми. Обоє дітей – у  реанімації обласної дитячої лікарні.

Призвідник аварії залишився живий і неушкоджений. На відео видно, що він, вийшовши зі своєї машини, ледве тримається на ногах. У повідомленні прес-служби обласної поліції пишуть, що 44-літній чоловік на момент аварії був п'яний.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за статтею 286 ч.3. Санкції цієї статті передбачають до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, ще одна смертельна п'яна ДТП сталася минулої ночі в Ужгороді. Там за кермо сіла  23-річна дівчина напідпитку. В результаті, загинула 19-пасажирка, що була в її автомобілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ