Today.ua

Смертельна ДТП на Дніпропетровщині: водій Peugeot збив суддю на пішохідному переході (фото)

У понеділок, 10 серпня, в місті Кам'янське Дніпропетровської області автомобіль Peugeot збив на смерть жінку. Як стало відомо, загибла - 64-річна суддя Баглійського районного суду Валентина Тюлюнова.

Аварія сталася близько 10:30 на перетині вулиць Аношкіна та Республіканської. Жінка переходила дорогу по "зебрі", як раптово її збила проїжджаюча повз машина. На місце ДТП приїхала "швидка" і потерпілу госпіталізували з місця події зі значною крововтратою. Травми виявилися для потерпілої несумісними з життям і через кілька годин жінка померла в реанімації. За словами жителів міста, загибла суддя була "професіонал високого рівня", порядною і чесною людиною, а також "єдина адекватна жінка в судовій системі міста".

В Україні відбувається все більше ДТП з наїздом на пішоходів. Навіть переходячи дорогу на пішохідному переході, немає гарантії, що водій за кермом якогось з автомобілів не промчить, не зупинившись. Основна причина ДТП з потерпілими - перевищення безпечної швидкості руху на дорозі, або порушення водієм правил маневрування. Р

аніше повідомлялося, що в Дрогобичі водій тричі переїхав 4-річну дитину на самокаті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ