Today.ua

Смачні голубці без капусти: рецепт ситної страви з апетитною начинкою

Голубці можна приготувати одним дуже нестандартним способом, який дуже сподобається тим, хто не хоче довго возитися з капустою. У цьому рецепті капусти немає взагалі. Звичним голубцям така страва нічим не поступається. Апетитна начинка, соковите м'ясо та смачний соус...Представляємо вам нестандартну варіацію на тему голубців, яка не може не сподобатися любителям смачної їжі.

Рецепт голубців без капусти

Інгредієнти:

Для початку замішуємо тісто, як на пельмені. Це буде "оболонка" наших голубців, замість капусти. Для тіста беремо борошно, дрібку солі, воду і рослинну олію. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо.

Потім готуємо начинку: попередньо варимо гречку, змішуємо її з фаршем, додаємо туди ж нарізану цибулину, сіль за смаком, подрібнений пучок петрушки, паприку і перець.

Розкатуємо тонко підготовлене тісто, розрізаючи його на квадратики. Кладемо в центр кожного квадратика фарш і акуратно формуємо наші голубці.

Беремо сковороду, наливаємо туди олію і смажимо 3-4 хвилини натерту на крупній тертці моркву з двома дрібно порізаними цибулинами. Додаємо до овочів томатну пасту і нарізаний кубиками помідор. Зверху викладаємо голубці і залишаємо тушкувати страву на сковороді протягом 30 хвилин. Кожен голубчик попередньо змащуємо олією.

Коли страва буде готова, викладіть голубці на тарілку, зверху поливши підливою з овочів. При бажанні можна додати сметану і зелень.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати смачні голубці з куркою і грибами в пекінській капусті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ