Today.ua

“Слуга народу“ заснув у Верховній Раді

Народній депутати від президентської партії "Слуга народу" вже не раз встигли оконфузитись у Верховній Раді 9-го скликання. Нещодавно стався черговий випадок, коли "слуга народу" зарекомендував себе як не надто відповідального народного обранця. Так, народний депутат із фракції "Слуга народу" Микола Стефанчук заснув під час засідання українського парламенту.

Це сталося, коли за трибуною Верховної Ради виступав його колега. Під час промови нардепа Микола Стефанчук задрімав.

Однопартієць Стефанчука Юрій Корявченков, відомий як "Юзик", допоміг колезі по фракції не проспати обговорення законодавчої ініціативи і розбудив його.

Як відомо, Миколі Стефанчуку 38 років, він родом з Хмельницького. Був обраний в Раду по 187-му мажоритарному округу. Стефанчук - один з авторів команди КВН "Три товстуни". В 2006 році він став чемпіоном Хмельницької області з пауерліфтингу.

Нагадаємо, раніше журналісти зафіксували на фото, як у сесійній залі Верховної Ради нардеп з президентської партії “Слуга народу” Богдан Яременко замовляв собі повію за $100. Спочатку нардеп запевняв, що він зробив це спеціально, щоб спровокувати журналістів, але згодом йому все ж довелось зізнатись, що це була реальна переписка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ