Today.ua

“Слуга народу“ Тищенко запропонував покликати батюшку і очистити парламент від карми попередників

Нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко, який нещодавно вилікувався від коронавіруса, запропонував покликати до Верховної Ради батюшку, щоб очистити парламент від духу попередників. За його словами, атмосфера в Раді напружена, працювати практично неможливо, і з цим треба щось робити. Таку заяву Тищенко зробив в ефірі телеканалу "Наш".

"За 30 років в парламенті утворилася погана карма. Я навіть сьогодні запропонував Дмитру Разумкова привести в парламент православного батюшку, щоб він окропив святою водою. Щоб дух від наших попередників кудись пішов", - заявив Тищенко.

Тиждень тому Микола Тищенко заявив про те, що остаточно переміг коронавірус. Про його хворобу стало відомо 16 жовтня, тоді джерела у фракції в "Слуга народу" розповіли, що політик здав тест на COVID-19, який виявився позитивним. Через два тижні Микола Тищенко вже був здоровий.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко 4 листопада отримав результати третього тесту на коронавірус, який показав, що він цілком здоровий. Київський градоначальник захворів напередодні виборів, і ось минулого тижня вже повернувся на роботу в мерію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ