Today.ua

“Слава визволителям Києва!“: Жириновський впевнений, що в Україні його зустрінуть піонери з квітами і килимами

Скандальний російський політик Володимир Жириновський знову зробив недолугу заяву стосовно України. Цього разу депутат Держдуми РФ зібрався "визволяти" Київ. Про це він сказав в ефірі пропагандистської програми на одному з російських телеканалів.

Володимир Жириновський впевнений, що його прямо на вокзалі Києва зустрічатимуть піонери з квітами.

"Я вранці буду на Київському вокзалі, буду проводжати добровольців", – почав ділитися своїми фантазіями Жириновський.

Йому підіграв пропагандист Кремля Володимир Соловйов та запропонував українцям перейменувати Центральний залізничний вокзал Києва на "Московський" з нагоди запланованого прибуття туди російського політика.

"Килимові доріжки, квіти, піонери. Слава визволителям України! Україну взагалі не будемо вживати. Слава визволителям "Новоросії"! Ні, і "Новоросію" не будемо. Слава визволителям Києва! Який раз Київ буде звільнений вже? У 1943 7 листопада? І ось ми 7 листопада!" – продовжив ділитися своїми "планами" скандальний російський депутат.

Нагадаємо, раніше Жириновський зробив черговий безглуздий прогноз стосовно України. Зокрема, він заявив про швидкий поділ України і повернення всієї території країни до складу РФ. При цьому те, що відбувається в Україні, він назвав “раком четвертої стадії, а метастази вже пішли по всьому організму”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ