Today.ua

Слава із “НеАнгелів“ зізналась, що діти врятували її шлюб

Солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська в нещодавньому інтерв'ю розповіла про свої стосунки з чоловіком Едгаром і зізналась, що саме народження дітей зберегло їх шлюб. Співачка поділилася, що як і всі пари вони з чоловіком сварилися, але зараз обидва навчилися не "роздувати з мухи слона", і в цьому питанні їм дуже сильно допомогли син Леон і донька Лаура.

«Зараз ми не сваримося. Чим більше часу проходить, тим більше ми притираємося. Зрозуміло, що ті речі, на які я або Едгар реагували раніше, зараз вони смішні», - поділилася Слава.

Слава додала, що анітрохи не шкодує, що завагітніла через три місяці після знайомства з Едгаром. Маючи двох дітей, Слава думає про те, щоб в майбутньому ще усиновити дитину.

«Я б все одно народила, якби повернулася назад. Так, у нас швидко народилися діти — я завагітніла через три місяці після нашого знайомства. Спочатку Леонард, потім Лаура. Але я б нічого не міняла! Це так кайфово! Діти змушують нас мудрішати. У нас були конфлікти і, можливо, якби не було дітей, може бути таке, що ми б не були разом. Тому що заради них ти вчишся мудрості, адже розумієш — дітям потрібні батьки. Якби не вони, я б закрила очі на деякі речі», — зазначила вона.

https://youtu.be/l_e3mvt9w-g

Як відомо, зі своїм майбутнім чоловіком Слава познайомилася в клініці пластичної хірургії, де власне і працював Едгар Камінський. Вона першою запросила чоловіка на побачення, так як відразу розгледіла у ньому споріднену душу.

«Була неділя, в цей день Едгар ніколи не працює, а тут раптом його попросили під'їхати в клініку і подивитися пацієнта. Я теж в цей день там опинилася абсолютно випадково – подруга попросила приїхати до неї на роботу – телебачення знімало сюжет, і потрібен був мій коментар. Причому, пам'ятаю, що в той день я відчувала себе дуже погано після вечірки з нагоди відбору на Євробачення-2014, але зібрала останні сили і все-таки поїхала. Заходжу в клініку і бачу Едгара. «Боже, який симпатичний чоловік», – подумала я. Ми посміхнулися один одному, і на цьому все. «Мені 30 років, чого чекати?» – подумала я і в той же день, роздобувши його номер телефону, почала писати смс-ки. Хороші чоловіки ж просто так на дорозі не валяються. Та й соромитися немає часу», - поділилася зірка історією знайомства з чоловіком.

Раніше Today.ua повідомляв, скільки грошей Слава з "НеАнгелів" витрачає на одяг. За словами зірки, в її гардеробі можна знайти як дуже дорогі речі від відомих брендів, так і одяг з барахолки за 150 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ