Today.ua

Skoda протестувала новий універсал Octavia Combi

Компанія Skoda, яка у травні представила оновлене сімейство Superb і електричну версію Citigo, вже протестувала новий універсал Octavia Combi. У мережі з'явилися шпигунські знімки майбутнього серійного автомобіля, які були зроблені в Альпах. Чеський автовиробник поки не повідомив про дату презентації нової Octavia, але є ймовірність, що прем'єра відбудеться у вересні на мотор-шоу у Франкфурті.

Оригінальні панелі Skoda Octavia Combi заховані під накладками, пофарбованими в колір кузова. Головна оптика частково замаскована стікерами, але довгі світлодіодні смужки денних ходових вогнів дозволяють говорити про те, що на Octavia вирішено повернути монолітні блоки фар, відмовившись від розділення. А ще здається, що задні ліхтарі вперше заходять на п'яті двері. На фото видно, що вихлопні патрубки повністю сховані під бампером.

Задня стійка універсала ретельно заклеєна. Судячи з усього, виробник намагається зберегти інтригу щодо площі скління, але, ймовірно, що відмінностей від моделі нинішнього покоління тут буде небагато. Візуально четверта Octavia виглядає більшою за попередницю.

Нагадаємо, Skoda представила електромобіль Citigo-e iV, серійне виробництво якого розпочнеться в другій половині 2019 року. Вартість такого авто буде стартувати від 23 тис. євро.

Раніше повідомлялося, що в кінці травня компанія Skoda презентує оновлену модель Superb. Дебют новинки відбудеться на чемпіонаті світу з хокею в Братиславі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ