Today.ua

Skoda представить оновлену гібридну модель Superb: з'явились перші фото

Компанія Skoda анонсувала презентацію оновленої гібридної моделі Superb, що відбудеться в кінці травня 2019 року. Прем'єру новинки приурочили до Чемпіонату світу з хокею, яка пройде у Братиславі.

Згідно з опублікованим тизером, рестайлінговий Superb отримав модифіковану оптику і новий передній бампер. Оновлена модель буде, як і попередня, доступна в двох типах кузова – ліфтбек і універсал. Задні ліхтарі будуть з'єднані або хромованою перемичкою або світлодіодною смугою. На кришці багажника замість стандартного логотипу Skoda повинен з'явитися великий напис "SUPERB".

У салоні встановлять новий екран інформаційно-розважальної системи з підтримкою смартфонів Android Auto і Apple CarPlay, а до списку оснащення увійдуть сучасні електронні асистенти концерну Volkswagen Group.

Оновлений Skoda Superb вперше оснастять гібридною силовою установкою. Очікується, що її конфігурація буде аналогічна гібридній Volkswagen Passat GTE — 1,4-літровий турбомотор в поєднанні з електричним двигуном сумарною віддачею 218 л. с. і 400 Нм крутного моменту. Блок літій-іонних батарей дозволить проїхати до 50 кілометрів на чистій електриці.

Раніше у мережі з'явилися зображення нової моделі Skoda Octavia нового (п'ятого) покоління. За даними компанії Skoda, в 2018 році було продано 388 200 екземплярів моделі Skoda Octavia, що на 7,3% менше, ніж у 2017 році. Тим не менш, Octavia як і раніше залишається найбільш продаваною моделлю в лінійці Skoda.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ