Today.ua

Син Гладковського подав до суду на журналістів

Син колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігор подав до суду на журналістів Дениса Бігуса та Лесю Іванову, які в журналістському розслідуванні про корупційні схеми в оборонній сфері згадали його ім'я. Предмет позову - захист честі, гідності та ділової репутації Ігоря Гладковського. Відповідна інформація розміщена на сайті Подільського райсуду Києва. Відомо, що справу розглядатиме суддя Володимир Гребенюк.

Також відомо, що НАБУ зареєстрували ще одне кримінальне провадження після журналістського розслідування про корупцію в "Укроборонпромі". Тим часом народний депутат України Борислав Береза ​​повідомив, що НАБУ отримав документи з листуванням, що фігурує в журналістському розслідуванні, ще в 2017 році.

Раніше Today.ua писали про затримання чинного і колишнього директорів держпідприємства "Спецтехноекспорт".

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко підписав указ про звільнення Олега Гладковського з посади першого заступника секретаря РНБО. Це сталося після того, як ім'я сина Олега Гладковського спливло під час журналістського розслідування за корупційними схемами в оборонній сфері. Встановлена ​​сума збитків, завданих держбюджету України від угод в оборонній сфері, становить 22 млн гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ