Today.ua

Швидко витяглися: Камалія показала своїх підрослих красунь-дочок від пакистанського мільярдера

Українська співачка Камалія - мати двох дівчаток-двійнят, яких народила у шлюбі з пакистанським мільярдером. За останні місяці доньки співачки дуже виросли та погарнішали.

В особистому обліковому записі в Інстаграм зірка опублікувала миле сімейне фото. У кадрі вона знята зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром, про розлучення з яким повідомила кілька місяців тому, і двома доньками - 9-річними Арабеллою та Мірабеллою.

"Як же небагато потрібно дітям для щастя… Це коли мама разом з татом прийшли підтримати їх виступ на шкільному концерті. Щастя є", - зазначила Камалія.

Також вона відповіла на запитання однієї з шанувальниць, яка поцікавилася, де навчаються її діти: "Так, на жаль, в Англії. Дуже хочуть повернутися до України. Може вже з вересня навчатимуться у Києві, дивитимемося щодо ситуації в країні".

Дівчатка на фото зображені в милих блакитних сукнях - британській уніформі, білих шкарпетках та чорних туфельках. Як зазначили шанувальники, одна спадкоємиця росте копією тата, а друга – мами.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Kamaliya (@kamaliyaofficial)

"Чудові дівчатка у вас", "Я так люблю вашу родину", "Одна дочка схожа більше на тата, друга - на маму", "Так добре виглядаєте. Такі молоді, красиві", "Гарні ви всі, а головне, що ви разом усі щасливі", "Які милі у вас дівчатка. Красуні", "Як виросли дітки, просто красуні", - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, Камалія з чоловіком у патріотичному вбранні заінтригувала новим фото із Захуром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ