Today.ua

Шурпа з яловичиною: секретний спосіб приготування м'якого м'яса

Пропонуємо вам приготувати суп тюркських народів – шурпу з яловичиною. Весь процес приготування дуже простий і не вимагає ніяких особливих кулінарних навичок. У результаті м'ясо виходить соковитим та м'яким.

Готувати можна в широкій каструлі з товстим дном, тоді м'ясо можна обсмажити прямо в ній, щоб не забруднити сковороду. Або спочатку обсмажити м'ясо на сковороді, а потім перекласти в каструлю.

Шурпа з яловичиною - рецепт

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Овочі нарізати на кубики, картоплю добре вимити.
  2. М'ясо нарізаємо на середні шматочки та обсмажуємо з кожного боку до золотистої скоринки. Додаємо воду та цілу цибулину. Готуємо протягом 1,5 години на середньому вогні.
  3. Додаємо в каструлю картоплю та варимо ще 10 хвилин.
  4. Після цього додаємо моркву та болгарський перець і готуємо ще 5 хвилин.
  5. Як тільки овочі стануть м'якими, додаємо помідори, гострий перець та приправи. Готуємо суп 5 хвилин.
  6. Дрібно нарізаємо кінзу і прикрашаємо тарілки під час подачі.
 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от KERRY’S FOOD BLOG (@karisha_recipes)

Пропонуємо закатати на зиму овочеву заправку для борщу з томатами та буряками. Рецепт простої заготівлі, без якої не обійтися в холодну пору року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ