Today.ua

“Шукаю роботу“: Савченко звернулася за допомогою у Центр зайнятості

Депутат Верховної ради VIII скликання Надія Савченко зайнялася пошуком роботи і вже подала документи до Центру зайнятості. Про це вона заявила в ефірі телеканалу NewsOne, зазначивши, що зараз носить офіційний статус безробітного громадянина України.

"Я думаю, що не кожен роботодавець захоче мати у себе на роботі Надію Савченко. Тому я звузила коло пошуків. Я обмежилася тим, що я хочу ту роботу, яка буде обмежена у контактах із людьми, буде більш фізичною. Це те, що я хочу для душі", — уточнила Савченко.

Вона додала, що спробує пройти медкомісію, необхідну льотчикам, але зазначила, що у в'язниці її здоров'я дуже постраждало. При цьому екс-депутат розуміє, що у неї немає шансів повернутися в українські Збройні сили.

"Хто ж мене з моїми статтями візьме знову на службу і довірить літак, тим більше з бомбою?" - пожартувала вона.

Нагадаємо, в липні на позачергових парламентських виборах Надія Савченко балотувалася в одномандатному виборчому окрузі №51 у Донецькій області. За неї проголосували вісім осіб, і таким чином вона не потрапила в новий парламент. 29 серпня 2019 року Савченко склала повноваження народного депутата.

Раніше повідомлялося, що в ефірі одного з українських телеканалів стався скандал між сестрою колишнього народного депутата Надії Савченко Вірою та екс-міністром транспорту Євгеном Червоненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ