Today.ua

Схуд, поголився і підстригся: син Шварценеггера змінився до невпізнання

Молодший син Арнольда Шварценеггера змінився до невпізнання. Хлопця зловили папараці, показавши, як зараз виглядає Крістофер, який втратив не один десяток кілограмів зайвої ваги.

Син Арнольда Шварценеггера та Марії Шрайвер завжди мав зайву вагу. Свою боротьбу з кілограмами він розпочав у 2020 році – напередодні випускного хлопець відмовився від нездорової їжі та зосередився на фізичній активності.

Крістофер найбільш замкнутий із дітей актора. Він рідко з'являється на світських заходах, веде закритий обліковий запис у соцмережах і не любить говорити про себе. Зірковий батько неодноразово висловлював своє розчарування фізичною формою сина, порівнюючи його із собою в молодості та з Джозефом - своїм позашлюбним сином того ж віку, що й Крістофер.

Минули роки і хлопець став таким, яким хотів його бачити "залізний Арні". На фото, які опублікували днями папараці, можна побачити, наскільки Крістофер схожий на свого зіркового батька і що він дійсно справжній красень.

Хлопця зняли після спортзалу - у спортивних штанах та білій футболці він продемонстрував свою струнку фігуру. Також син зірки зробив нову зачіску та відростив бороду – його просто не впізнати.

Нагадаємо, Арнольд Шварценеггер показав своїх красунь-дочок: Крістіна та Кетрін зачарували публіку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ