Today.ua

Шпинат і гриби: оригінальний рецепт млинців на Масляну

Вже скоро в Україні розпочнеться тиждень Масляної (з 24 лютого по 1 березня), тож рекомендуємо запастись рецептами млинців. Класичні варіанти цієї страви відомі всім - зазвичай млинці готують з борошна, яєць та води, загортаючи потім в них мед або сметану. Але ми пропонуємо урізноманітнити стіл на Масляну та приготувати млинці зеленого кольору.

Зелені млинці можна зробити за допомогою використання шпинату - саме він надасть їм яскравий колір.

Як приготувати зелені млинці зі шпинату з грибами

Для 10 млинців вам знадобиться:

Для начинки:

Щоб приготувати млинці, ретельно змішайте інгредієнти з перемеленим на блендері шпинатом. Далі смажте млинці на добре розігрітій сковороді без додавання олії, адже вона є в складі тіста.

Для начинки дрібно нашинкуйте цибулю, гриби і обсмажуйте до готовності, додаючи вершки. Наповніть млинці начинкою, заверніть в трубочки або "конверти".

Нагадаємо, раніше ми розповіли швидкий рецепт десерту "Наполеон" на 14 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ