Today.ua

“Шо воно таке, нашо, шо воно дасть“: Соколова розкритикувала Зеленського за ветування закону про “Пласт“

Президент України Володимир Зеленський ветував Закон України "Про державне визнання і підтримку Пласту - Національної скаутської організації України". Своє обурення з цього приводу висловила журналістка Яніна Соколова на своїй сторінці в Facebook.

Вона наголосила, що глава держави наклав вето на закон, тому що йому "невтямки", що таке "Пласт" і для чого він потрібен.

"Бо шо воно таке, нашо, аааа, так а шо воно дасть, президент явно невтямки", - написала Соколова.

Вона зазначила, що "Пласт" - найдавніша і найбільша українська молодіжна організація, яка виховала генералів УПА, серед яких Роман Шухевич, Президент УНР в екзилі Микола Плав'юк, всесвітньо відомий економіст Богдан Гаврилишин, винахідник Любомир Романків та тисячі українських лідерів.

"Багато вихованців "Пласту" загинули у боротьбі за Україну, також і на фронті сучасної російсько-української війни", - повідомила Соколова.

Вона наголосила, що "Пласт" - це та форма патріотичного виховання, яка "ідеологічно унеможливить сепаратизм" у наступних поколінь.

Також Яніна Соколова закликала нардепів подолати вето президента і ухвалити Закон про державне визнання і підтримку "Пласту".

Нагадаємо, раніше Яніна Соколова розкритикувала Богомолець за піар на законі про "дематюкацію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ