Today.ua

Шнуров оголосив про розпад групи “Ленінград“

Лідер групи "Ленінград" Сергій Шнуров оголосив про розпад легендарного російського рок-гурту. Відповідну заяву він зробив на своїй сторінці в Іnstagram.

Варто зазначити, що 45-річний музикант повідомив про закінчення творчої діяльності "Ленінграду" в притаманній йому досить креативній та ексцентричній формі.

Так, Шнуров написав вірш з відповідним змістом, який і шокував прихильників гурту.

За словами артиста, йому набридло протягом 20 років робити одне й те саме. Втім, музикант припускає, що колись "Ленінград" ще може знову зібратись, "але нескоро".

 

"Ленінград" - це російська музична група з Санкт-Петербурга, створена Сергієм Шнуровим. Відома, зокрема, ексцентричними піснями з великою кількістю нецензурних слів і алкогольно-побутовою тематикою. Група використовує в своїй творчості великий склад духових інструментів: труба, саксофон, тромбон, туба. Окрім побутових проблем, Шнуров у своїх піснях досить часто та різко критикує дії чинної російської влади.

Варто зазначити, що в 2008 році вже було оголошено про розпад групи, але 9 серпня 2010 року, з оголошенням двох листопадових концертів в Москві, почалося відродження групи.

Нагадаємо, наприкінці лютого 2019 року лідер легендарної групи “Ленінград” Сергій Шнуров став радником з культури у комітеті Державної думи Російської Федерації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ