Today.ua

Шлюб без кохання: Ірина Білик розповіла про розлучення з чоловіком

Ірина Білик написала ще один відвертий пост про шлюб. Цього разу українська співачка заговорила про розлучення зі своїм чоловіком.

"Буває так, що люди вже не люблять один одного, але все одно не розлучаються" - написала співачка на своїй сторінці Instagram.

Білик розповіла, що між людьми буває так, що вони живуть в шлюбі заради дітей або матеріальної вигоди. І запитала своїх підписників, чи могли б вони жити з некоханим чоловіком лише заради дитини.

https://www.instagram.com/p/B5AyEQzhvzY/

До публікації Ірина Білик додала сумне фото на чорно-білому фоні. Звісно, коли людина пише пост, вона виносить на показ свої проблеми. Тому шанувальники артистки зрозуміли, що вона розповідає про себе і свої стосунки з Асланом Ахмадовим, з яким одружилась 5 років тому. Зіркова пара виховує сина, якого їм народила сурогатна мама.

Та згодом Білик виставила яскраве фото у зеленому пуховику і запитала, яку кімнатну рослину їй краще обрати, адже графік концертів інколи не дає змоги доглядати за квітами. Тому попередній пост можна розцінювати, як просто можливість поплакатись в "жилетку" небайдужим людям.

https://www.instagram.com/p/B5DUJm6B9TE/

Раніше ми повідомляли про те, що Ірина Білик відреагувала на концертний скандал, який розгорівся в Харкові через її виступ 12 листопада.

Також Ірина Білик порадувала фанатів новою піснею.  Популярна українська співачка заспівала про червону помадуі в новій композиції “Червона помада”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ