Today.ua

“Шкода її колишнього“: Надя Дорофєєва показала нові кадри з бойфрендом і нарвалася на критику

Сьогодні день народження відзначає новий коханий української співачки. Надя Дорофєєва поспішила привітати Мішу зі святом, але цікавіше було читати коментарі фоловерів.

В особистому обліковому записі в Інстаграм екс-зірка гурту "Время и Стекло" опублікувала серію фото та відео, яких раніше не було в Мережі. У кадрі з нею знято її нового бойфренда, який ще нещодавно був чоловіком її доброї подруги. Пари часто проводили разом, ходили на вечірки та навіть подорожували. У результаті друзі просто обмінялися парами - у Наді почався роман з Михайлом, а у Вови з Дашею.

"Я тебе люблю .... зовсім. З днем народження, коханий", - зазначила в публікації Надя Дорофєєва.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от DOROFEEVA (@nadyadorofeeva)

Київський ресторатор теж зробив новий пост у своєму акаунті. Він опублікував своє фото, а також знімок Дорофєєвої на ліжку у бюстгальтері, зазначивши: "Фото 1: іменинник. Фото 2: подарунок".

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Misha Katsurin (@misha_katsurin)

Підписники парочки вкотре вирішили пройтися їхньою історією кохання. Одні засумнівалися, що у Дорофєєвої та Кацуріна щирі почуття, інші пожаліли колишнього чоловіка співачки та її колишню добру подругу, у якої вона відбила чоловіка та батька її дітей. Деякі зазначили, що у Наді, можливо, криза середнього віку, адже вона поводиться як підліток.

Хтось навіть звернув увагу на те, що на першому фото на безіменному пальці співачки видно обручку. Напередодні ходили чутки, що пара збирається зіграти таємне весілля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ