Today.ua

“Щоб кип'ятильник опинився у сраці!“: Притула обурився продажем російських товарів у військовій крамниці

У крамниці "Військторгсервіс", яка є філією Одеського управління військової торгівлі, продають кип'ятильники російського виробництва. Про це повідомив відомий український шоумен, волонтер і член партії "Голос" Сергій Притула на своїй сторінці в Facebook.

"Я от навіть не знаю, кого б то тегнути, щоб головний герой цього допису - електро-кип'ятильник опинився у сраці(-ках) тих, хто вже країв не бачить!" - обурився Притула.

Він повідомив, що йому зателефонував український військовий, який прийшов у крамничку "військторгсервіс", щоб придбати кип‘ятильник.

"Продають йому руский кип‘ятильник. В Кизлярі зроблений. У нас проданий. На зауваження, мовляв, чи при своєму розумі торгувати російськими товарами у військовій крамниці на території військової частини, відповіли, що "що нам постачають, тим і торгуєм", - написав Притула.

Політик емоційно наголосив, що "було б непогано", щоб відповідальні за це понесли заслужене покарання.

"Вибачте за зраду. Не мій стиль, але за хлопців прикро", - додав він.

Нагадаємо, згідно з опитуванням соціологічної групи "Рейтинг", абсолютна більшість українців (68%) вважають Росію країною-агресором, 23% громадян дотримуються протилежної думки, ще 10% – не визначилися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ