Today.ua

“Що це було?“: у Порошенка запідозрили Зеленського у таємних переговорах в Омані

Президент України Володимир Зеленський міг прибути в Оман для таємних переговорів, а не на відпочинок. Таку думку з трибуни Верховної Ради висловив співголова фракції п'ятого президента України "Європейська солідарність" Артур Герасимов.

Так, нардеп від "Євросолідарності" піддав різкій критиці Зеленського через його поведінку під час ситуації навколо аварії українського лайнера в Ірані.

Герасимов вийшов до трибуни і в різкій формі розкритикував відпочинок Зеленського на Близькому Сході і його дивну, на думку нардепа, поведінку під час кризової ситуації.

"Дуже схоже на таємні переговори. Виникає просте питання: що ж це було? Оман - це обман чи брехня? А какая разніца. З Новим роком, країна обманутих виборців", - заявив Герасимов.

Також він похвалив прессекретарку Зеленського Юлію Мендель, проте зробив це у саркастичної манері.

"Після таємного відпочинку президента Голобородько в Омані і трагедії в Ірані говорити тільки про комунікаційну кризу української влади - це неправда. Несправедливо щодо пані Мендель, між іншим, тому що вона виявилася єдиною, хто в ті дні виконувала свої обов'язки. Сама крутила педалі вашого велосипеда, як могла", - заявив він.

Нагадаємо, раніше з'явилась інформація, що Зеленський міг поїхати в Оман задля переговорів з російським куратором бойовиків на Донбасі Владиславом Сурковим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ