Today.ua

Що таке холодильники French Door від Haier та чому вони вам сподобаються?

Уявити сучасну кухню без холодильника неможливо, як і неможливо вже уявити цей прилад без технологічних нововведень та продуманої функціональності. Серед незліченних різновидів одним із найбільш зручних та продуманих варіантів залишається French Door. З всесвітньо відомим брендом Haier ергономічність та місткість виходять на новий рівень.

На відміну від пристроїв Side-by-Side, подібні моделі мають морозильну камеру, завжди розташовану знизу. Вона може мати декілька відсіків або висувних ящиків. Холодильна камера поділяється на два вертикальних відсіки з окремими стулками, що відчиняються, наче шафа. Така конструкція має такі переваги:

У випадку з пристроями Haier в комплекті із цими перевагами йдуть фірмовий дизайн, коли холодильник не просто економить простір, але й гармонічно в нього вписується, додаткові технології та функції, висока надійність (наприклад, додаткова гарантія 15 років  на інверторні компресори). Асортимент холодильників бренду з такою конструкцією достатньо широкий — легко вибрати варіант, що підходить саме вам.

FD 70 Серія 7 — додаткова економія простору та електроенергії

Ця серія — справжня знахідка для тих, хто хоче всього і відразу. Здається фантастикою варіант, при якому ви отримуєте ергономічний та сучасний девайс, що впишеться навіть у маленьку кухню, але при цьому буде містким на стільки, що підійде навіть для великих родин та закладів. Але FD 70 Серія 7 руйнує усі стереотипи.

Цей яскравий представник категорії French Door, що має ширину всього 70 см. При таких розмірах цей холодильник має аж 477 л об’єму для зберігання. Усе ті ж чотири двері, а ще ящики морозильної камери з прямим доступом. До переваг ергономічності можна віднести три основних полички у холодильній камері, а також шість додаткових на дверцятах. Також модели серії мають спеціальну поличку для пляшок. Вона дозволяє, наприклад, тримати вино у правильному положенні, а також економить простір холодильної камери. Що стосується морозильної камери, то тут вас чекають нові шухляди Easy Access — вони висуваються на металевих напрямних, що значно зручніше та дає додатковий простір для заморожування продуктів.

Ще одна фішка цих холодильників — клас енергоспоживання А++. Разом із конструкцією French Door подібна техніка дає змогу розумно підходити до споживання електроенергії. 

Технології та функціональність FD 70 Серії 7 — все заради зручності

Окрім ергономічності та місткості, серія холодильників French Door від Haier дивує також своїми технологіями та додатковими опціями, що роблять її зручною та надійною у використанні. Вона має:

Ви також можете управляти всіма налаштуваннями з фірмовим застосунком hOn. Ви віддалено можете регулювати температуру, включати та виключати різні функції та отримувати статистику про енергоспоживання. Незалежно від серії, ви можете бути певні у надійності та функціональності холодильників від Haier.

.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ