Today.ua

Філіп Кіркоров незабаром може зіграти весілля: відомо, хто наречена

Філіп Кіркоров зробив дорогий подарунок зірці російського шансону Любові Успенській, після чого вона зібралася за нього заміж. Про це артистка сама зізналася ЗМІ.

За словами Успенської, вони з Кіркоровим три роки тому посварилися і не спілкувалися, а нещодавно помирилися. У знак примирення співак подарував своїй колезі шикарну сукню, до якої додав записку зі зворушливим текстом.

"Для мене честь — зробити такий подарунок легендарній співачці, як ти! Сукня дійсно дуже красива — бежева, все в каменях. Я її дуже люблю: вона мені личить Усі непорозуміння між нами в минулому", — розповіла Успенська.

Вона також зізналася, що не заперечує одруження з Кіркоровим: "Ми друзі, може, ще навіть і одружимося. А чого боятися? Він же любить талановитих. Так що я не проти".

Конфлікт між зірками назрів на ґрунті комерційного суперництва. Коли Любов Успенська відкрила свій караоке-клуб, Кіркоров забоявся, що вона переманить клієнтів з його схожого закладу. Між артистами розігралася конкуренція, що цілком нормально. Тепер конфлікт вичерпаний, і не треба виключати, що відносини зірок перейдуть на новий рівень.

Нагадаємо, в мережі показали фото Філіпа Кіркорова без звичної перуки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ