Today.ua

Шарій почав працювати на Медведчука: що відомо

Скандальний відеоблогер Анатолій Шарій, який на парламентських виборах набрав зі своєю партією всього 2% голосів, почав працювати на телеканалі "112 Україна", що пов'язаний з главою проросійської партії "ОПЗЖ" Віктором Медведчуком. Про це повідомив у Twitter український громадський діяч Сергій Стерненко.

Він розповів, що Анатолій Шарій, якому не вдалося на парламентських виборах прорватися у велику українську політику, знайшов нову роботу. Тепер він веде програму "Шарій на 112" на скандальному телеканалі Віктора Медведчука, який пропагує "русский мир" в Україні.

"Медведчук взяв на роботу проросійського пропагандиста Шарія, який перебуває в розшуку... Ще одна у додаванні до сотні причин, чому всі медіа кума Путіна в Україні мають припинити своє існування", - прокоментував новину Стерненко, побажавши, щоб разом з медіа закрили і власника.

Раніше Анатолій Шарій допустив, що депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський може приєднатися до його політичної сили. Про це він згадав в одному зі своїх останніх відеороликів, коментуючи ситуацію з рейдерством СВК "Новоселецький", показав відео розслідування Дубінського.

Як відомо, Верховна Рада України прийняла за основу законопроект №1029 президента України Володимира Зеленського, яким скасовується державне фінансування політичних партій, що не подолали 5-відсотковий бар'єр на парламентських виборах. За попередніми оцінками, в разі неприйняття закону партія Шарія могла б отримати від держави близько 38 млн грн фінансування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ