Today.ua

Сестра Марини Поплавської звинуватила “Дизель Шоу“ в піарі на смерті актриси

Сестра відомої української артистки Марини Поплавської, яка трагічно загинула в ДТП восени 2018 року, Людмила Поплавська опублікувала на сторінці в Facebook заяву, в якій звинуватила менеджмент "Дизель Шоу" в піарі на трагедії її сім'ї.

За її словами, колектив "Дизель Шоу" влаштовує захід, присвячений пам'яті її покійної сестри, без узгодження із родиною актриси.

Жінка зазначила, що незрозуміло, яким чином без узгодження з нею і переліку відповідних документів, команда "Дизель Шоу" запустила некомерційний проект, виручені кошти від якого будуть направлені на спеціальні депозитні рахунки для племінників загиблої колеги.

"Вплутувати дітей я категорично забороняю! Дівчатка і так отримали важку психологічну травму! Загинула не просто рідна тітка, але і хрещена мама моєї старшої дочки. Хочу пояснити, чому ця неприємна ситуація так бентежить нашу сім'ю. По-перше, коли 2 жовтня 2018 року сталася жахлива ДТП ніхто з керівників "Дизель Шоу" не повідомив нам про загибель Маріанни. Про трагедію наша сім'я дізналася з інтернету. Не потрібно шукати виправдання цьому вчинку. Їх не повинно бути! Повідомити потрібно було в першу чергу, і особисто. Після поховання Маріанни з адміністрацією ніяких контактів не було. Однак через три тижні після загибелі моєї дорогої серцю людини надійшла пропозиція взяти участь у зйомках фільму "Королева гумору". Перебуваючи у важкому психологічному і фізичному стані, я відмовилася", – розповіла вона.

Сестра загиблої також зазначила, що, всупереч небажанню сім'ї, 7 березня 2019 в драмтеатрі ім. В. Кочерги в Житомирі відбувся спеціальний концерт до дня народження Марини Поплавської.

"Викладати будь-яку інформацію про сім'ю Маріанни продюсери не мають жодного морального права! Честь, гідність, порядність та ділову репутацію ще ніхто не відміняв!" – заявила вона.

Користувачі мережі розділилися на два табори: одні підтримали сестру загиблої актриси, інші ж помітили, що у вчинках команди "Дизель Шоу" немає нічого протиприродного і аморального. Знайшлися навіть ті, хто запідозрив, що на трагедії піаряться як раз родичі загиблої.

Як повідомлялося, колектив "Дизель Шоу" знайшов заміну актрисі Марині Поплавській.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ