Today.ua

Сергій Притула балотуватиметься в парламент від партії Вакарчука

Телеведучий, кіноактор та волонтер Сергій Притула вирішив балотуватися на позачергових виборах до Верховної Ради за списком партії Святослава Вакарчука "Голос". Про це сам шоумен повідомив на своїй сторінці у Facebook.

У своєму відеозверненні шоумен наголосив, що балотується у парламент, виходячи із своєї зони комфорту, тому що йому не подобаються деякі речі, які відбуваються в українській політиці.

"Я хотів би бути корисним цій країні і її людям. І маючи певний кредит довіри від вас, я думаю, що я можу на це наважитись", - пояснив свій вчинок Притула.

Окрім того, шоумен зазначив, що лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук збирався включити його у першу десятку списку, але Притула переконав поставити його лише на 30-е місце.

У своєму зверненні Притула наголосив, що він потрапить до Верховної Ради, якщо партія набере більше 10%, тому закликав своїх прихильників у визначений час прийти на дільницю і проголосувати.

"Якщо ви це зробите, то повірте, за мене вам в парламенті соромно не буде", - заявив ведучий.

Зазначимо, згідно результатів опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг" 29 травня – 3 червня 2019 року, за партію "Голос" мають намір проголосувати 5,6% виборців, які вже визначилися з політичними симпатіями.

Як повідомляв Today.ua, раніше у Вакарчука назвали головні вимоги до кандидатів в народні депутати від “Голосу”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ