Today.ua

“Середньовіччя“: у Дніпрі син привіз до лікарні жінку в комі третього ступеня

У Дніпрі до лікарні імені Мечникова син привіз свою 60-річну матір, доведену до коми третього ступеня через повне виснаження. Про це розповів завідувач приймально-діагностичного відділення медзакладу Петро Давиденко, опублікувавши відповідні фото на сторінці в Facebook.

Він також повідомив, що лікарям не вдалося врятувати жінку.

"От кажуть: лікарі черстві, неупереджені, до пацієнтів ставляться сухо і без співчуття... Навіть нас іноді може шокувати ситуація, в якій опиняються пацієнти, що до нас потрапляють", - написав Давиденко.

Він розповів, що 2 квітня до лікарні доставили жінку.

"Її привіз син (це підкреслюю). Стан, в якому ми її виявили, складно описати, він взагалі не піддається здоровому глузду. "На порозі смерті". Буквально. В тому сенсі, що так не живуть. Які б виправдання не придумували рідні цієї жінки, прийняти і зрозуміти це не можна. Середньовіччя в окремо взятій квартирі", - написав лікар.

Користувачі мережі висловили своє обурення ситуацією, зазначивши, що рідних, які не подбали про виснажену жінку, варто притягнути до кримінальної відповідальності.

"В голові таке не вкладається", "Жах!", "А сина засудити можна?!", "Потрібен закон, який гарантуватиме гідний захист людей похилого віку", "А потім, звичайно, такі родичі кажуть, що у всьому винні лікарі", - пишуть в коментарях.

Раніше повідомлялось, що у Києві вирішення квартирного питання закінчилось вбивством.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ