Today.ua

Сєдокова вразила шанувальників спокусливим декольте

Анна Сєдокова, українська співачка та колишня учасниця групи "Віа-Гра", яка втекла до Росії, здивувала своїх шанувальників відвертим сексуальним фото. Світлина з'явилась на сторінці Анни Сєдокової в Instagram.

Співачка відвідала ресторан італійської кухні в яскравій сукні червоного кольору з дуже глибоким декольте. На знімку Сєдокова тримає в руці шматок піцци, а іншу руку співачка піднесла до обличчя та облизує вказівний палець.

"Люблю італійську їжу і вечори в хорошій компанії", - так підписала Сєдокова своє фото.

"Ух, яка!", "Красуня", "Аж апетит прокинувся", "Неймовірно красива", - пишуть фоловери Сєдокової в коментарях під світлиною.

Як відомо, Анна Сєдокова народилася 16 грудня 1982 року в Києві. Сєдокова - колишня солістка "золотого" складу української жіночої поп-групи "Віа-Гра" (з 2002 по 2004 роки).

Нагадаємо, раніше колишня учасниця “ВІА Гри” Анна Сєдокова поділилася зі своїми підписниками в Instagram порадами, як за допомогою ягідної дієти схуднути перед відпусткою. Артистка розписала свій приблизний раціон, який складається з овочів, ягід, соків, йогуртів та чаю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ