Today.ua

Топ-10 найбільш слухняних собак, які замінять вам справжнього друга

Дуже важко підібрати собі вірного друга, якого легко дресирувати і і виховувати. Звичайно, кожному господареві хочеться вибрати цуценя ідеальної породи. І таких чотирилапих друзів багато. Ми підібрали 10 порід собак, які легко піддаються дресируванню.

Бордер-коллі. Це одні з найрозумніших порід. Цих тварин легко навчати і вони порозуміються з усіма членами вашої сім'ї. Також зверніть увагу на те, що з цими собачками доведеться активно гуляти на свіжому повітрі.

Німецька вівчарка. З цими тваринами зможуть займатися навіть діти старше 10 років. Але до цих тварин потрібно знайти особливий підхід: зібрати все терпіння в кулак і наполегливо займатися, щоб можна було побачити результат.

Пудель. Породи цих тварин розуміють будь-які команди практично з півслова. Ці собачки в конкурсах займають дуже часто призові місця.

Золотистий ретривер. Дуже доброзичлива порода. Ідеально підходить сім'ям з маленькими дітьми. Ретривери чудово ставляться до маленьких домочадців і крім того, добре піддаються дресируванню.

Доберман-пінчер. Розум і відданість цих тварин вражає. Вони дуже активні і слухняні. Вчить командам таких псів одне задоволення.

Шелти. Дуже віддані тварини, які відрізняються особливим розумом і прихильністю до своїх господарів. Сильно люблять, коли їх хвалять.

Лабрадор-ретривер. Слухняні, вірні і відрізняються особливою добротою. Такі собаки практично не мають недоліків і прекрасно слухають своїх господарів.

Папільон. Ці маленькі тварини мають прекрасну пам'ять. чудово уживаються з іншими тваринами, які є в родині. А їх слухняності може позаздрити будь-який пес.

Ротвейлер. Незважаючи на впертий характер цих чотирилапих, вони ідеальні в слухняності. Якщо ви відразу покажете, хто в домі господар і проявите свій авторитет - кращої собаки для дресирування і не знайти.

Австралійська пастуша. Ці собаки відрізняються особливою працьовитістю і легко піддаються дресируванню. Вони дуже відважні і віддані своїм господарям на все життя.

Раніше ми публікували десятку найкрасивіших собак в світі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ