Today.ua

Samsung Galaxy Xcover 5 надійде у продаж вже наступного тижня

Очікується, що вже скоро надійде у продаж новий Samsung Galaxy Xcover 5, попередник якого, Xcover 4, був випущений ще в березні 2017 року. Деякі магазини вже приймають попередні замовлення на смартфон.

За останні декілька років лінійка смартфонів Samsung сильно змінилася, проте південнокорейський гігант вважає, що серія Xcover потребує продовження. Новий смартфон під назвою Galaxy Xcover 5 отримав сертифікацію Федеральної комісії зі зв’язку США (FCC).

Смартфон Samsung проходить під модельним номером SM-G398FN/DS, з документів FCC зрозуміло, що телефон буде поставлятися з акумулятором ємністю 2800 мА/год, що досить небагато за сучасними стандартами. У плані ємності акумулятора новинка не відрізняється від свого попередника.

В FCC немає подробиць, що вказують на апаратне забезпечення Galaxy Xcover 5, проте GeekBench повідомляє, що пристрій було побудовано на базі однокристальної системи Exynos 7885. Обсяг оперативної пам’яті - 3 ГБ, тому вбудованої флеш-пам’яті має бути не менше 32 ГБ. Протестований смартфон працює під управлінням операційної системи Android 9 Pie і, ймовірно, має оболонку One UI.

Один з голандських магазинів вже приймає попередні замовлення на смартфон під назвою Xcover 4S за ціною 250 євро, при цьому датою виходу пристрою значиться 4 червня 2019 року.

Раніше повідомлялось, що Samsung Galaxy S9 впав у ціні до рекордного мінімума.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ