Today.ua

Samsung Galaxy Tab S5e надійшов у продаж в Україні

Корейська компанія Samsung Electronics випустила в продаж в Україні раніше анонсований планшет Samsung Galaxy Tab S5e у двох версіях - з Wi-Fi за 15 999 грн і 4G за 18 999 грн. При цьому виробник обмежився моделлю чорного кольору з пам'яттю 64 ГБ.

Гаджет масою 400 грамів і товщиною 5,5 мм отримав 10,5-дюймовий екран sAMOLED з роздільною здатністю 2560х1600 пікселів і функцією розпізнавання обличчя, тобто, поки що Samsung Galaxy Tab S5e виявився найтоншим і найлегшим пристроєм з такою діагоналлю на українському ринку.

За продуктивність планшета відповідає процесор Snapdragon 670. Основна камера отримала розділову здатність в 13 Мп, а фронтальна - 8 Мп. Працює таблет на операційній системі Android 9.0.

Акумулятор Samsung Galaxy Tab S5e має ємність 7040 мАг, що, як запевняє виробник, повинно вистачити на 15 годин роботи.

Крім того, в Galaxy Tab S5e вбудували чотири динаміка з системою Quad Speaker і Dolby Atmos.

Нагадаємо, зараз компанія Samsung працює над тим, щоб «селфи-камеру» розмістити прямо під дисплеєм смартфона, щоб вже ніщо не заважало екрану займати всю фронтальну поверхню гаджета, перетворивши його в "ідеальний повноекранний" пристрій.

Крім того, південнокорейська компанія Samsung представила на виставці Mobile World Congress 2019 Барселоні смартфон Galaxy S10. Гаджет має вигнутий з двох сторін екран з діагоналлю 6,7 дюйма, 8 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ вбудованої пам’яті. Крім того, в Samsung Galaxy S10 вбудований гаманець, в якому можна зберігати криптовалюту, тобто біткоіни, Cosmo Coin, Enjin Coin і т.п.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ