Today.ua

Samsung Galaxy S11: у мережі заговорили про недоліки смартфона

Компанія Samsung активно працює над створенням нової моделі флагманського смартфону Galaxy S11. Як відомо, новинка матиме скляний корпус, передове технічне оснащенням і підтримку мереж 5G, завдяки чому всі користувачі нового мобільного пристрою від компанії Samsung зможуть підключатися до мереж п’ятого покоління, розвиваючи в них швидкість до 5 Гбіт /с. Втім, користувачі вказують на деякі недоліки нового Samsung Galaxy S11.

Так, зокрема, заради установки акумуляторної батареї підвищеної ємності в Samsung Galaxy S11 не буде встановлено звичний всім 3,5 мм роз’єм. Практично всі виробники, включаючи Apple, Sony, Xiaomi і Google, вже давно відмовилися від нього, але тільки не південнокорейська корпорація, яка продовжує надавати покупцям своєї продукції повноцінний аудіороз’єм, що дозволяє проводити підключення навушників і інших музичних пристроїв без необхідності використання бездротових технологій, або ж інтерфейсу USB Type-C з перехідником.

Це означатиме, що всім користувачам новинки доведеться використовувати перехідник для підключення класичних навушників, або ж підключатися до таких по Bluetooth, а моделі з підтримкою бездротової передачі даних коштують не дуже дешево. Втім, у компанії Samsung вже зараз є навушники Galaxy Buds, які працюють без будь-яких проводів.

Today.ua повідомляв, що у мережі з’явилися перші фото флагманського смартфону Samsung Galaxy Note10, який оснащенний вертикальною камерою, світлодіодним спалахом та сканером відбитків пальців. Крім того, топова версія смартфона з 5G отримає четверний модуль на задній панелі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ