Today.ua

Садовий здає свої позиції на користь Гриценка

У п'ятницю, 1 березня, кандидат у президенти Андрій Садовий здає свої позиції. Садовий вирішив відмовитися від участі у виборах на користь кандидата на пост президента України Анатолія Гриценка.

"Я прийняв рішення... Я відкликаю свою кандидатуру з виборів президента і оголошую про підтримку на виборах на пост президента Анатолія Гриценка", - сказав на брифінгу Андрій Садовий.

Відзначається, що сьогодні вранці Садовий зустрічався з політрадою партії "Самопоміч", де визнав, що вирішив таки знятися з президентських перегонів.

"Якщо я зараз цього не зроблю, ми програємо вибори - тоді весь негатив через те, що ми не використали шанс підтримати Гриценка, ляже на нас усіх", - пояснював своїм прихильникам Садовий.

Також відомо, що на минулому тижні на засіданні політради, в яку входять депутати Олег Березюк, Олег Лаврик, Єгор Соболєв, Оксана Сироід, Роман Семенуха, медіаконсультант Остап Процик і заступник голови Львівської облради Параска Дворянин, усі виступили проти об'єднання з Гриценком, крім Соболєва .

Але на ранковій зустрічі 1 березня вже ніхто не посмів заперечити Садовому. У той же час Садовий ще не оголосив про своє рішення всім народним депутатам і депутатам на місцях.

Раніше лідер партії "Самопоміч" Андрій Садовий прокоментував передвиборчі обіцянки Юлії Тимошенко та закликав лідера "Батьківщини" зняти свою кандидатуру з виборів на його користь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ