Today.ua

Саакашвілі збирається підтримати партію Зеленського на виборах

Українсько-грузинський політик Міхеіл Саакашвілі висловився в підтримку політичної партії "Слуга народу" на позачергових виборах до Верховної Ради, які мають відбутися 21 липня. Про це колишній президент Грузії та екс-голова Одеської облдержадміністрації написав у своєму Facebook.

За його словами, він обговорював із представниками всіх регіонів партії "Рух нових сил" питання ставлення і підходів до парламентських виборів.

Саакашвілі висловив позицію, що РНС повиннен підтримати президента та повинен допомогти "багатьом порядним людям прийти до влади".

Утім, у коментарях користувачі запитують, чи доцільно вже зараз "всліпу" підтримувати Зеленського, коли невідомо, хто опиниться у списках партії "Слуга народу".

Як раніше повідомляв Today.ua, Володимир Зеленський скасував рішення п’ятого президента Петра Порошенка про позбавлення Саакашвілі громадянства й той повернувся до України.

Згодом стало відомо, що партія "Рух нових сил" планує балотуватися до Верховної Ради.

Але сам Саакашвілі на цьогорічних парламентських виборах не зможе потрапити у список жодної партії. Для участі у виборах він, як виявилося, занадто мало прожив на території України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ