Today.ua

Зірка звалилася на голову: Волочкова наплювала на карантин і порушила самоізоляцію

Анастасія Волочкова і в період карантину творить усе, що їй заманеться. Так, балерина вирішила привітати з днем народження маленьку дівчинку Машу – головну героїню її вистави "Балерина в задзеркаллі цирку".

Нікого не попередивши, Волочкова прийшла в сім'ю іменинниці. Причому для цього вона спеціально приїхала в підмосковний Чехов, де проживає маленька Маша. При цьому епатажна балерина, звичайно ж, узяла з собою "штатного літописця", який знімає "для історії" всі її витівки. До того ж зірка впала чужим людям на голову без маски та будь-яких інших засобів захисту.

На довершення до всього вона привезла дівчинці в подарунок величезного волохатого ведмедя (саме то, враховуючи скільки коронавірус здатний жити на тканинах), а також кілька разів обійняла іменинницю, при цьому навіть не знявши з себе верхній одяг.

Крім іменинниці Маші у родині підростає ще одна дівчинка – її молодша сестричка. Звичайно, діти, знуджені на карантині за спілкуванням, були раді "тьоті Насті", яка прийшла до них у гості - чого не скажеш про батьків дівчинки. Ті, правда, стійко витримали весь цей процес, однак, судячи з кислих виразів їхніх облич, візит зірки у них захоплення не викликав.

"Люба Маша, з Днем народження!? @aginskaiam ? Вірю, мій спонтанний візит доставив тобі і твоїй родині радість?", - підписала одне зі своїх відео, зроблених в будинку іменинниці Анастасія Волочкова.

https://www.instagram.com/p/B-hkfESI5zD/

Балерина, звісно, не стала відкривати коментарів до розміщених постів, щоби не наражатися на гнів "злих і заздрісних" хейтерів.

При цьому ні сама Волочкова, ні її домашні вже тривалий час не ходять до супермаркету за продуктами, а замовляють доставку продуктів додому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ