Today.ua

Зірка серіалу “Свати“ розповіла, хто врятував її від відчаю: “Мої найпохмуріші часи...“

Зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал розповіла, хто допоміг їй пережити найтемнішу смугу життя. Дівчина не знає, як змогла би пережити цей час, якби не потужна енергетика, яка підтримувала її і не давала впасти у відчай.

Анна Кошмал каже, що весь цей час із нею були двоє друзів, які зігрівали її своїм теплом і дарували їй море любові. Щоправда, спочатку вона подарувала їм свою любов і турботу.

"Одного разу добросердна волонтер врятувала кошеня Ландиша від зграї собак і прихистила малюка. Незабаром, завдяки щасливому збігу обставин, він потрапив до мене. У той складний період я дуже потребувала цього маленького дива, а він - турботливого друга.
А трохи згодом холодного дощового вечора у мій під'їзд забрела крихітна кішка, їй ще й місяця не було, в долоньку уміщалася. Вона була налякана, промокла і голосно нявчала. Я забрала її до себе. Ландиш перейнявся до неї глибокими батьківськими почуттями та опікав Грушеньку. З тих пір ми нерозлучні", - пише Аня про своїх друзів.

Цим оповіданням вона прокоментувала відео з двома чарівними муркотунами, що живуть у неї в будинку. На відео зірка серіалу "Свати" грається зі своїми улюбленцями, а вони дружно лізуть до неї на руки, наввипередки намагаючись показати дівчині свою любов.

"Неможливо описати, як багато любові, ніжності і тепла вони принесли в моє життя. Вони полегшили мої найпохмуріші часи і  ділять зі мною прекрасні дні☀️ Ландиш і Груша - наші друзі, частина нашої сім'ї і велика любов", - ділиться дівчина.

https://www.instagram.com/p/B_XdJLZgHjU/

Звичайно, таке зворушливе відео не могло залишити байдужим нікого, а тим більше, Аніних шанувальників, які вже не раз висловлювали захоплення не лише красою, але й добрим серцем улюбленої актриси. Багато написали, як розчулилися від цього відео та розповіді дівчини, а також попутно розповіли про своїх вихованців, які дарують їм масу позитиву.

"Це найзворушливіше відео з тих, що я коли-небудь бачила ??? Ви дуже добра, Аннуся ???", "Як це мило? У мене теж була кішка, теж як багато щастя і любові вона принесла мені, проживши 16 років, але 6 років тому вона померла, на жаль. Хочеться взяти нового друга, але не можу, тому що звикаєш і розлучатися з улюбленим тваринам дуже важко...", "Молодець що забрала котиків!❤️ Я теж кішечку крихіткою забрала з вулиці, на той час у нас вже був кіт і вони відразу подружилися! І я люблю їх не менше ніж рідних!❤️", "Коти це найкраще що я побачив на світі", "Ви дуже гарна!!!", "Аня, ви молодчинка) У мене теж 2 кішечки і обидві з вулиці ??", - написали фоловери у коментарях до цієї зворушливої публікації зірки серіалу "Свати".

Нагадаємо, раніше Анна Кошмал розповіла про таємничі чотири серії серіалу "Свати", які були зняті, однак не увійшли у фільм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ